ПАРКЕТИ
МАСИВЕН ПАРКЕТ
МНОГОСЛОЕН ПАРКЕТ
СПЕЦИАЛНИ НАСТИЛКИ
ХУДОЖЕСТВЕН ПАРКЕТ
ДЮШЕМЕ
ДЕКИНГ
ЛАМИНИРАН ПАРКЕТ
ПАРКЕТИ '' BERTI ''
НОВА КОЛЕКЦИЯ ПАРКЕТИ
МОНТАЖ НА ПАРКЕТИ
ЕНЦИКЛОПЕДИЯ НА ДЪРВОТО
СТЪЛБИЩА
ПОСЛЕДНИ ОБЕКТИ НА IDC
ПРОЕКТИРАНЕ / ДИЗАЙН
ЦЕНИ
ТЪРСЕНЕ В САЙТА
 - по цена

АДРЕСИ ЗА КОНТАКТ


НАЧАЛО ЗА НАС КАК ДА ИЗБЕРЕМ ПАРКЕТ FAQ ВРЪЗКИ СТАТИИ ГАЛЕРИЯ КОНТАКТ

РОЗЕТКИ
 -Колекция Розата на ветровете
 -Колекция Въртележка
 -Колекция Деко
 -Колекция Елегант
 -Колекция Калейдоскоп
 -Колекция Маргарита
 -Колекция Модерна
 -Колекция Приказки
 -Колекция Роза
 -Колекция Фолклор
 -Колекция цветни сънища
 -Колекция Цветя
 -Колекция Символи
 -Колекция Царска
 -Колекция Източни килими

ФРИЗОВЕ
 -Колекция от фризове

МОДУЛНИ ФИГУРИ
 -Колекция от фирурални пана

ХУДОЖЕСТВЕНИ КОМПОЗИЦИИ

ТОНИРАНЕ НА ПАРКЕТА


>>ПАРКЕТИ >>ХУДОЖЕСТВЕН ПАРКЕТ

КАКВО Е ТОВА?

Художественият паркет - какво е това? Изкуство,занаят,тайнство.Многовековната история на Европа,творческите открития на знаменитите занаятчии и художници ,шедъоврите на майсторите-занаятчии и резбари, обзавеждането на царските дворци и т.н.И при това пълно отсъствие на сведения в литературата,опит,предаващ се от баща на син през поколения,от майстора на калфата,го правят реалност днес,и го превръщат в изкуство.
Той представлява рисунка върху пода от различни видове дървесина,включвайки дори екзотичните.Сложни мозаечни форми и орнаментални рисунки от няколко типа базови детайла.
Изготвянето на елементи в художествената композиция става с висока точност чрез компютърно проектиране,позволяващо да се синтезира архитектурния плана на обекта в оригинална рисунка,съчетаваща в себе си медалъони,художествени и класически декори с фризови и бордюри очертания и разделения.
Крайните проекти на художествените паркети в типови или индивидуални варианти се изготвят на основата на ескизи на художник-дизйнер с графични рисунки или акварели.
Цветовото взаимодействие с цветовете на стените,вратите и мебелите по съвпадение или по контраст,дублиране на пода с очертания на тавани и украси,повторение на елементите на колоните и други съществуващи елементи от рисунката на пода-това са само едни от малкото примери,които могат да се дадат за равноправното участие на пода в общото естетическо интериорно решение.
В просторната дневна, старата стая, в хола или дори коридора художествения паркет може да бъде доминант.Тогава интериора се подчинява на красотата и на паркетния под.Даже в съчетание с живопис,антиквариат и старинен фарфор художественият паркет не губи своята оригиналност, привлича със своето великолепие и естественост.
Inter Design Center продължава със своите традиции в изпълнението на худ. Паркет,работейки с композициите на своите велики предшественици и със собствени индивидуални проекти на подове.Художественото пано изработено от Артистико е красота,хармония и разкош във Вашия дом.

kolaj_4.jpg

повече >>
 
 
  Home Contacts
 
©2002-2008. Интер дизайн център ООД Made by NoLogo An Advanced Media Studio - www.nologomedia.com